Familieopstellingen brengen thema's en patronen aan het licht waar we ons normaal gesproken niet bewust van zijn. We lopen steeds tegen hetzelfde aan in ons leven waardoor we de ‘grote’ stap van groei en verandering niet kunnen maken. Wat houdt ons nou werkelijk tegen, wat staat ons in de weg om te doen wat we zo graag willen? Laat je verwonderen door wat een opstelling je kan laten zien.

Wie zijn wij

Miriam Zwaga

familieopsteller – kunstzinnig coach
– Miriam Zwaga (1958) – Ik ben open, zorgvuldig en recht door zee. ‘Straight to the heart’ in het werk als opsteller en als kunstzinnig coach, therapeut en trainer. Twee krachtige manieren om naar jezelf te kijken. Sinds 2016 ben ik eigenaar van De Verbindende Factor, een centrum voor Creatie en Persoonlijke groei. Op deze mooie plek werken Henriette en ik met familieopstellingen, rituelen en bieden wij een leerweg aan. In mijn atelier geef ik kunstzinnige workhops en meerdaagse trainingen waarbij gewerkt wordt vanuit een thema, soms ook gekoppeld aan een opstelling.

Henriette Thijssen-Ewals

familieopsteller – roepen van de ziel
– Henriette Thijssen-Ewals (1968) – Ik ben sensitief, betrokken en warm. Naast het werken met familieopstellingen en rituelen werk ik met het roepen van de ziel. Dit is systemisch werken via het lichaam. Het laten ervaren hoe onze ziel zich terugtrekt als we jong zijn en weer gevonden kan worden in onze essentie. Ook ben ik gegrepen door het werken met het Sjamanistisch Levenswiel en rituelen. Het inzichtelijk maken van het probleem, het brengen van heling in het systeem en het daarna weer in kunnen nemen van de eigen plek, maakt dat ik zo gegrepen ben door systemisch werk.

Over ons logo - "Stel je maakt een tekening van je familiesysteem. Dan worden er allerlei vertakkingen zichtbaar. Deze vertakkingen leiden je terug naar je voorouders, wat vaak vele generaties teruggaat. Als je kijkt naar de nerven van het blad in ons logo zie je dat ook; als een verlicht pad worden de vertakkingen naar je herkomst zichtbaar. Dat wat onbewust uit het systeem is meegenomen in het hier en nu, mag door een opstelling aan het licht komen."

Agenda

Ervaringen

Aangesloten bij Stichting Vol Leven